Met onze offertes op basis van voordelige pakketprijzen (25 uren, 35 uren of 55 uren programmatie) bent U zeker dat U een volledig aanbod krijgt, zonder beperking van aantal webpagina’s, en dit aan een voordelig uurtarief. Een vrijblijvend kennismakend gesprek is altijd inbegrepen in de prijs, maar latere verplaatsingen en overleg worden afzonderlijk aangerekend. Ook voor onderhoud na oplevering van de website kan U voor een voordelig pakket kiezen (8 uren of 16 uren onderhoud). Indien U hiervoor opteert, garanderen wij U bovendien dat wij ook na oplevering de nodige aanpassingen zullen doen om Uw website de evolutie te laten volgen die Uw onderneming of vereniging doormaakt en dit eveneens aan een voordelig uurtarief. Zo heeft U de zekerheid dat Uw website met U zal blijven meegroeien!

Bovendien kan U opteren voor een voordelig opleidingspakket (2 uren of 4 uren), zodat U na oplevering zelf bepaalde aanpassingen aan Uw website zal kunnen doen om die actueel te houden. Opnieuw vermijd U zo buitensporige kosten!

Tenslotte maken we bij aanvang steeds een functioneel eisenpakket op, zodat U en wij zeker zijn dat het eindresultaat aan de verwachtingen zal voldoen, bieden we steeds een duidelijk overzicht van gemaakte kosten en gewerkte uren en verwittigen we op voorhand als er onverwacht toch uitzonderlijke kosten zouden moeten gemaakt worden. Zo komt U nooit voor verrassingen te staan!