Indien U bij ons een bestelling overweegt, bieden wij U als eerste stap van een geslaagde samenwerking een gratis en vrijblijvend kennismakend gesprek aan. Tijdens dit gesprek willen wij onze werkwijze en betalingsmodaliteiten verduidelijken en vooral ook meer inzicht verwerven in de marketing en communicatiestrategie van Uw vereniging of onderneming. Wij komen hiervoor bij U ter plaatse. Vanuit praktisch oogpunt plant U hiervoor best twee tot drie uren tijd in in Uw agenda en voorziet U bij voorkeur een rustige vergaderruimte, indien mogelijk met een laptop met internetaansluiting en een projector, maar anders volstaat een WiFi-verbinding.

Tijdens dit gesprek bespreken wij graag de voornaamste bedrijfsprocessen (aankoop, productie, marketing, verkoop, boekhouding, …), maar is er zeker ook al ruimte om van gedachten te wisselen over de functionaliteit die U zou wensen en al vrijblijvend te spreken over mogelijke keuzes naar stijl en vormgeving toe. U kan ons gerust voorbeelden tonen van websites waarvan U bepaalde aspecten goed vindt of waarvan U elementen niet kan waarderen. Van onze zijde tonen we U graag enkele van onze recente verwezenlijkingen en stellen we U graag al enkele mogelijke stijlen voor, die de basis voor het ontwerp van Uw website zouden kunnen vormen.

Na het vrijblijvend kennismakend gesprek en indien er tot verdere samenwerking besloten wordt, stellen wij een functioneel eisenpakket op, waaraan Uw website zal dienen te voldoen. Hierbij houden wij echter ook rekening met eventuele uitbreidingen en verdere ontwikkeling van de website naar de toekomst toe.